Owszem dużą część naszego menu opieramy na
przedmiotowej KAPUŚCIE, zatem zjecie u nas z dodatkiem kapusty: bigosy, kapusty
gotowane i zasmażane, surówki, pierogi, krokiety, kotlety nadziewane kapustą,
gołąbki, rogaliki z bigosem, zupy z kapustą, ale oprócz dań typowo kapustnych
polecamy różnego rodzaju mięsa smażone, duszone, pieczone.
Można zjeść wołowinę, wieprzowinę, drób pod różnymi postaciami
Wszystkie „rewolucyjne” dania przygotowujemy również, jako weki w
słoikach, które możecie Państwo w każdej chwili zakupić do domu. (i tu
zdjecie z wekami) Gołąbki w sosie pomidorowym 2szt, bigos marokański
ostry z baraniną i papryką, bigos na zielono z cielęciną i koprem, bigos
staropolski z wędzonymi dodatkami oraz rogaliki nadziewane bigosem, do
których podajemy rossolnik (rosół z dodatkiem soku z naszej kiszonej
kapusty).
Mam nadzieje, że ugoszę Państwa smacznymi daniami i każdy z Was znajdzie dla siebie
ulubione pozycje w menu. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia w lokalu Aneta Milewska