Dania z kuchennych rewolucji

bigos staropolski
35 zł

z dużą ilością wędzonych produktów grzybów, mięs, śliwek z dodatkiem czerwonego wina, wędzonej kiełbasy – słoik 0,5 kg (1, 12)

Bigos na zielono
35 zł

przygotowywany na żeberkach cielęcych, cielęcinie słodkiej, kapuście z kminkiem oraz dużą ilością kopru i mieszanką przypraw – słoik 0,5 kg (1)

Bigos po marokańsku
35 zł

tzw. na czerwono z pomidorkami pelati oraz cherry, pieczoną papryką z czerwonym winem i dużą ilością ostrej pasty z papryki, z mięsem baranim oraz specjalną mieszanką przypraw – słoik 0,5kg (1)

Gołąbki z trzech mięs
30 zł

smażone i duszone w sosie pomidorowym z dodatkiem pomidorków pelati, pachnącego kopru i mieszanką przypraw – słoik 2szt. (1,3,9) 

Rossolnik
12 zł

rosół z trzech mięs z dodatkiem naturalnego soku z kiszonej kapusty
– słoik 0,35l (9)

W czasie ogólnoświatowej pandemii, bigosy pakowane gorące do słoików i zamykane – do dziś tak przygotowujemy te smakołyki dla Państwa.

Sprawdź jak nas znaleźć!